ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΒΑΡΚΕΣ, ΤΑΧΥΠΛΟΑ, YACHT και ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΦΟΣ

    Language :Αγκυροβόλιο Party στα MARINA StoresΑγκυροβόλιο Party στα MARINA Stores

Είτε δένετε σε μια μαρίνα, είτε αγκυροβολείτε κάπου στα ανοιχτά πρέπει να είστε σίγουρος πως το σκάφος σας θα παραμείνει στη θέση του και την επόμενη μέρα! Για αυτό χρειάζεστε κατάλληλο και αξιόπιστο εξοπλισμό αγκυροβολίου και ελλιμενισμού.
Για το μήνα Μάρτιο μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα MARINA Stores μια πλούσια ποικιλία σε είδη αγκυροβολίου ώστε να αποκτήσετε έναν πλήρη εξοπλισμό και σε τιμές που αγγίζουν το -55%.
Τα προϊόντα για το party του Μαρτίου είναι:

# # #
Το ψάρεμα όπως το ξέρατε αλλάζει… προς το καλύτερο!
Τα MARINA Stores πραγματοποιήσαν αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής εξοπλισμού ψαρέματος LYNX η οποία έχει εισάγει στην αγορά μια παγκόσμια πατέντα που θα αλλάξει τα δεδομένα για το ψάρεμα!
Έχετε ποτέ φανταστεί πετονιά που εφαρμόζει στο αγκίστρι χωρίς κόμπους; Τώρα είναι πραγματικότητα!

Η LYNX εδρεύει στο Ην. Βασίλειο και παράγει ειδικές αρματωσιές στις οποίες η πετονιά είναι ενσωματωμένη στο αγκίστρι, προσφέροντας τη μέγιστη δυνάτη αντοχή και αποτελεσματικότητα.

Στην ουσία, η πετονιά εισέρχεται σε έναν θάλαμο που διαθέτει το αγκίστρι και κατόπιν ειδικής συμπίεσης (χωρίς κόλλες ή θερμότητα) η πετονιά εφάπτεται στο αγκίστρι, χωρίς να αλλοιώνεται η αντοχή της και χωρίς να τσακίζει και να παραμορφώνεται.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο παρουσίασης της νέας τεχνολογίας.
http://www.youtube.com/watch?v=l1UZFyjQ_Q4
Η LYNX έχει πραγματοποιήσει δοκιμές σε ειδικούς εξομοιωτές αντοχής πετονιάς ώστε το τελικό προϊόν να προσφέρει το 100% σε απόδοση αντόχης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πετονιάς. Ένα αντίστοιχο τεστ μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=PclxuK3jah0
Πολύ σύντομα τα προϊόντα της LYNX θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα MARINA Stores ώστε να τα δείτε από κοντά και να διαπιστώσετε την επαναστατική καινοτομία τους που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ψάρεμα!
# # #

«Παρών» στο Zagreb Boat Show 2013


Τα MARINA Stores ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων με ναυτιλιακά είδη, με πλέον 15 καταστήματα στην περιφέρεια της Κροατίας, έδωσαν ένα ηχηρό «παρών» στην έκθεση σκαφών που θα πραγματοποιήθηκε στο Zagreb – πρωτεύουσα της Κροατίας.
Η έκθεση αυτή θεωρείται ως η μεγαλύτερη στην ευρύτερη περιφέρεια και φιλοξενήσε κατασκευαστές σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ένδυσης και υπόδησης καθώς και για διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες.
Το περίπτερο των MARINA Stores (100m2 – θέση 11Α) δε σταμάτησε να υποδέχεται συνεχώς επισκέπτες οι οποίοι έφευγαν ευχαριστημένοι και με γεμάτες τσάντες αγοράζοντας κυρίως σωστικό εξοπλισμό αλλά και διάφορα άλλα ναυτιλικά είδη για το σκάφος τους.
Το μέγεθος των επισκεπτών αναζητώντας το περίπτερο των MARINA Stores καθώς εισέρχονταν στην έκθεση, ανέδειξε την ισχυρή παρουσία που έχει καταφέρει να εδραιώσει η αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Κροατία.
# # #
Χορηγία στον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος
Τα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών MARINA Stores ακολουθώντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και υποστήριξης χορήγησαν για την λαχειοφόρο αγορά του ετήσιου χορού που διοργάνωσε ο Ομίλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος ένα φουσκωτό σωσίβιο σειράς Alpha της εταιρείας LALIZAS.
# # #


»

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο