ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΒΑΡΚΕΣ, ΤΑΧΥΠΛΟΑ, YACHT και ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΦΟΣ

    Language :Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ EVAL ΣΤΟ METS 2014 ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΗ εταιρεία EVAL Ε.Γ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ για μία ακόμα χρονιά συμμετείχε δυναμικά στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ναυτιλιακού και σωστικού εξοπλισμού, METS 2014, η οποία διοργανώθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας από τις 18 μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου.
Η εταιρεία στο περίπτερό της (01.506) παρουσίασε την πολύ μεγάλη γκάμα της σε νέα καινοτομικά προϊόντα σωστικού εξοπλισμού αλλά και εξοπλισμού σκαφών. Κυκλικά σωσίβια, φουσκωτά σωσίβια, στολές εμβαπτίσεως και θερμικής προστασίας, ανατρεπόμενες λυχνίες, αδιάβροχα δοχεία, τιμόνια, πορτάκια όλων των ειδών, καταπακτές σκαφών, κονσόλες αλλά και ντεπόζιτα καυσίμου ήταν μερικά μόνο από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο κοινό προκαλώντας το μεγάλο ενδιαφέρον του. Άνθρωποι της Ναυτιλιακής αγοράς από όλο τον κόσμο επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και ενημερώθηκαν για όλα τα προϊόντα μας και τις λύσεις που παρέχουμε εκφράζοντας κατά γενική ομολογία τη μεγάλη τους ικανοποίηση από την εξυπηρέτηση την οποία είχαν αλλά και από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία τους παρουσιάστηκε. Ταυτόχρονα έμπειρα στελέχη μας συναντήθηκαν με εκπροσώπους κορυφαίων οίκων της διεθνούς αγοράς με σκοπό τον επιπλέον εμπλουτισμό της γκάμας μας με ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες το δυνατό τιμές για την αγορά.
Η κατά γενική ομολογία επιτυχημένη παρουσία της EVAL στο METS 2014 επιβεβαίωσε για μία ακόμη χρονιά τον έντονο προσανατολισμό της εταιρείας στην διεθνή ναυτιλιακή αγορά τόσο σε επίπεδο εξαγωγών αλλά και σε επίπεδο συμφωνιών με μεγάλους διεθνής οίκους για εκπροσώπηση τους στην Ελλάδα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα και ευχόμαστε του χρόνου ακόμα πιο δυνατοί με περισσότερα προϊόντα και νέες καινοτομίες.


»

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο