ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΒΑΡΚΕΣ, ΤΑΧΥΠΛΟΑ, YACHT και ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΦΟΣ

    Language :Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών 1ος Γύρος – ΡόδοςΠρεμιέρα από τη Ρόδο για το πρωτάθλημα φουσκωτών σκαφών.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του πανελληνίου πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών Offshore που ξεκίνησε και φέτος από τη Ρόδο. Συνολικά 13 πληρώματα ρίχτηκαν στη μάχη με τη θάλασσας και χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες για να αναδειχτεί ο καλύτερος. Η μάχη περιλάμβανε αγώνα circuit στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου και αγώνα ανοιχτής θαλάσσης στην περιοχή Ψαροπούλα. Στην κατηγορία Sport 200 συμμετείχαν πέντε πληρώματα, όπου νικητές αναδείχτηκαν οι Καλαφατάς – Συβρίογλου.

Στην Sport 300 που είχε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού συμμετείχαν 8 σκάφη, η πρώτη θέση πήγε στους Σέρρα – Γκάτσο. Στην κατηγορία αυτή το πλήρωμα με τους Μαρκόπουλο – Παπαρηγόπουλο κατάφερε να ανέβει στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση έχοντας την υποστήριξη της εταιρείας πετρελαιοειδών Silk Oil.

Τέλος, τη νίκη στην κατηγορία 2×300 κέρδισαν οι Γραμματικάκης – Σταράκη Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15-16 Μαΐου στη Λέρο.


»

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο