ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΒΑΡΚΕΣ, ΤΑΧΥΠΛΟΑ, YACHT και ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΦΟΣ

    Language :ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ VIPER RIBS 2010[youtube CLGmVsIFgds nolink]

O Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, διοργανώνει και φέτος για 6η συνεχή χρονιά, την 1η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις 17 & 18 Απριλίου 2010, στην Ρόδο.

Ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο οποίο πολύς κόσμος θα μπορέσει να απολαύσει το θέαμα που προσφέρουν αυτού του είδους οι αγώνες.

Είναι άλλη μια σημαντική  διοργάνωση από το Ρ.Ο.ΤΑ.  για  τον μηχανοκίνητο ναυταθλητισμό  της χώρας μας, η οποία θα προβάλει την Ρόδο και τους χορηγούς των αγώνων στο Πανελλήνιο.

Η 1η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 17 & 18 Απριλίου στην Ρόδο σε μία σειρά από 5 αγώνες που θα διεξαχθούν φέτος σε Λέρο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, & Αθήνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί  ζωντανά στα Δωδεκάνησα  από το τηλεοπτικό κανάλι ΤV4, και σε μαγνητοσκόπηση από το συνδρομητικό κανάλι FILMNET-SURER SPORT.

Επίσης τηλεοπτικό συνεργείο από την ΕΡΤ θα καλύψει την διοργάνωση.

Το τηλεοπτικό υλικό θα είναι, για μία ακόμη φορά, συναρπαστικό με λήψεις από ελικόπτερο αλλά και μέσα από τα σκάφη. Φέτος ο αγώνας Circuit του Σαββάτου θα διεξαχθεί στο κεντρικό Λιμάνι της Ρόδου.

Η τηλεοπτική εικόνα από αυτόν τον χώρο θα είναι  μοναδική!

Ο συναρπαστικός αγώνας  Circuit θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Απριλίου στις 3 το απόγευμα στο κεντρικό Λιμάνι Ρόδου και την Κυριακή 18 Απριλίου στις 12 στην Ψαροπούλα ο αγώνας  ανοικτής θαλάσσης.

Χορηγοί που στηρίζουν  την διοργάνωση μας.

Blue Star Ferries, Γεροντής ανοξείδωτα, Ξενοδοχείο Rodos Palace, Φουσκωτά σκάφη Viper, Rodos Guard Security, Εστιατόριο Villagio, A & G Αρχιτεκτονική – Διακόσμηση, Mexil Σαρηκεχαγιάς, Γυμναστήριο Βιοκίνηση, In House έπιπλα καλαφάτης, ΤV4, Με την στήριξη  του Δήμου Ροδίων, & της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου.

Ρ.Ο.ΤΑ. ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ

ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ

ΤΗΛ.- ΦΑΞ 22410-26391 6932-163802

www.rota-ribclub.com email: info@rota-ribclub.com


»

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο