ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΒΑΡΚΕΣ, ΤΑΧΥΠΛΟΑ, YACHT και ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΦΟΣ

    Language :7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής 2-5 Aπριλίου, Λιμάνι ΛαυρίουTα καλύτερα σκάφη στις χαμηλότερες τιμές!

Η αγορά ενός σκάφους για τους λάτρεις της θάλασσας αποτελεί στόχο και όνειρο που δεν μπορεί να πτοήσει ούτε η οικονομική κρίση. ‘Αλλωστε, ακριβώς στους δύσκολους καιρούς έχουμε περισσότερη ανάγκη τα όνειρα. Για όλους εκείνους που δε θέλουν να αναβάλουν για ένα χρόνο τα καλοκαιρινά τους ταξίδια με το δικό τους σκάφος, η Best Value Yachting, το καθιερωμένο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών, έρχεται από 2 ως 5 Απριλίου στο Λιμάνι Λαυρίου για να βοηθήσει τους φίλους της θάλασσας να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην καλύτερη τιμή.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, στο γραφικό λιμάνι του Λαυρίου, η Best Value Yachting συγκεντρώνει όλες τις εταιρείες που δριαστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής και πολλούς ιδιώτες, οι οποίοι παρουσιάζουν με τον πιο ζωντανό και άμεσο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Best Value Yachting έχει δυο βασικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την επίσκεψη σε αυτή απαραίτητη για κάθε υποψήφιο αγοραστή σκάφους. Το πρώτο είναι ότι καλύπτει όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται σήμερα στην Eλλάδα για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Και το δεύτερο είναι ότι όντας πλωτή όχι μόνο παρουσιάζει τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά τους, αλλά επιτρέπει και τις δοκιμές ώστε ο αγοραστής έχοντας σταθμίσει όλες τις δυνατότητες και τις ανάγκες του να μπορέσει να πάρει την τελική του απόφαση αφού κάνει μια επί τόπου δοκιμή του σκάφους που τον ενδιαφέρει στη θάλασσα.

Χορηγοί της Best Value Yachting 2009 είναι η seaSOS-Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης και το e-shop.gr. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Xρυσή Ευκαιρία και το περιοδικό Forum. Media partners είναι τα περιοδικά Nautica, Yachting Capital, Captain Style, 3S και οι διαδικτυακοί τόποι ortsa.gr, sail4all.gr και e-skafos.gr

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Παρασκευή 15.00-20.00, Σαββατοκύριακο 10.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία EuroPartners στο τηλ: 210 9221254, e-mail: info@europartners.gr ή επισκεφθείτε το www.europartners.gr


»

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο