ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΒΑΡΚΕΣ, ΤΑΧΥΠΛΟΑ, YACHT και ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΦΟΣ

    Language :Action Party στα MARINA Storeswww.marinastores.gr
Τηλ. 210 4177020 – 210 4178089

Action Party στα MARINA Stores


Πόσες φορές βίωσες μια ανεπανάληπτη εμπειρία κατά τη διάρκεια της αγαπημένης σου δραστηριότητας και δεν κατάφερες να απαθανατίσεις κάθε της στιγμή;
Η δουλειά ίσως να γίνεται με τα smartphones και τις φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες, αλλά μπορείς πραγματικά να έχεις στο ένα χέρι το smartphone και να κάνεις ταυτόχρονα ένα extreme sport; Όχι.
Ελευθέρωσε τα χέρια σου και κατέγραψε στιγμή προς στιγμή την εμπειρία σου!

Σε αυτό το πάρτυ τα MARINA Stores προσφέρουν τις πασίγνωστες Κάμερες Δράσης XTC της εταιρείας MIDLAND η οποία βρίσκεται στο χώρο της τεχνολογίας για πάνω από 50 χρόνια και διαθέτει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Αντί να περιγράφεις την εμπειρία σου, μοιράσου τη με τους φίλους σου βλέποντας το βίντεο που τράβηξες και απέδειξε τι έζησες!
MIDLAND ACTION CAMERA XTC 200 | €145,90
MIDLAND ACTION CAMERA XTC 100 | €90,90

Οι κάμερες δράσης XTC απευθύνονται σε όλους όσους βαριούνται να κάθονται σπίτι!

Αν ασχολείσαι με το ψαροντούφεκο, την ιστιοπλοϊα, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ, το ποδήλατο, το paintball, τα extreme sports ή οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις «ζωντανός», οι κάμερες δράσης XTC είναι το απόλυτο gadget για σένα.
# # #

Προσφορά έως -29% στα Καλάμια & Μηχανάκια ψαρέματος


Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2012 μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα MARINA Stores Καλάμια και Μηχανάκια ψαρέματος σε προσφορά έως -29%.

Χαρείτε το αγαπημένο σας χόμπι ανανεώνοντας τον εξοπλισμό σας με σύγχρονα και αξιόπιστα καλάμια και μηχανάκια σε οικονομικές τιμές που ξεκινούν από τα €19,90!

Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές και online από την ιστοσελίδα www.marinastores.gr ακολουθώντας τους παρακάτω σύνδεσμους:
Μηχανάκια Ψαρέματος
Καλάμια Ψαρέματος για Εγγλέζικο (match fishing)
Καλάμια Ψαρέματος για Συρτή – Spinning
Καλάμια Ψαρέματος για Surf casting
Καλάμια Ψαρέματος για Jigging
Καλάμια Ψαρέματος για Καθετή
Καλάμια Ψαρέματος για Light Surf


»

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο